Referenties

Klanten beoordeling

Klik hier voor beordeling


Submit your review
* Required Field

Jul 03, 2018 by Harry Smith

Ik was op zoek naar een stratenmaker ivm een uitbreiding van onze overkapping in de tuin. Ik heb via Google gezocht en bij 3 firma\'s een offerte opgevraagd. In mijn geval de eerste de beste. Alfa bestrating nam als eerste contact met mij op en kwam dezelfde dag nog langs om de situatie te bekijken. Stenen had ik zelf al gevonden dus ging het alleen om het plaatsen.
De eerste indruk is vaak een belangrijke. Ik deed de voordeur open en zag direct dat hier een echte stratenmaker stond. De communicatie verliep zeer goed. Samir luistert goed en is stelt zich zeer dienstbaar op. Ik had snel een indicatie van de kosten en de offerte werd nog via de mail bevestigd. Ook het leveren van het zand en het afvoeren van de grond is via Alfa bestrating gegaan. Allemaal zeer goed! Wij zijn volledig ontzorgd.
In aanloop naar de dag dat ze zouden komen heb ik nog een paar keer contact gehad via o.a. mail. Ik kreeg zeer snel antwoord, dus de communicatie is zeer goed.
Ook tijdens het werk worden alle keuzes besproken zodat je precies weet wat er gebeurt en waarom.
Het werk wat uiteindelijk is gedaan is echt goed. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Er is zelfs nog extra gedaan, omdat een stuk wat er al lag volgens Samir beter kon.
Dit is zonder extra kosten gedaan. Wat wil je nog meer? Ik zou het niet weten.
Samengevat: Voor mij de perfecte stratenmaker. Ik weet zeker dat als ik weer iets met de bestrating wil doen dat ik bij Alfa bestrating aanklop.
Samir en René. Normaals bedankt!!!


Jul 14, 2015 by johan,van der weide

we zijn in contact gekomen met samir via markplaats, we hebben gebeld,afspraak gemaakt om terras van 50m2 te bestraten en twee grote bloembakken met blokstenen,gaf goed advies over tegelkeuze en was duideljk en snel met de offerte, we kwamen snel tot een akkoord,afgesproken dat hij na terugkomst van onze vakantie er op woensdag om 7 uur zou zijn, zou de tegels regelen en het zand, en inderdaad woensdag om 7 uur was hij er en de tegels een half uur later, het eindresultaat een strak,terras, vriendelijke man,zelfde geld voor zijn Zon en,de derde man micheal, geweldig team,alles volgens afspraak gedaan, voor een goede prijs, een aanrader


Tuin in Tolbert

Mar 13, 2015 by Nedzad

Samir hebben wij uitgenodigd om naar ons tuin te kijken en uit te leggen wat we ongeveer willen. Samir heeft bij ons gekeken, tijdens kop koffie heeft ie ook zijn mening gegeven rondom de ontwerp. Wij hebben zijn mening opgevolgd en daar zijn me zeer blij mee. Samir is vast niet de goedkoopste maar voor een vakman zeker niet de duurste. Hij heeft bij ons veel werk verricht, en na afloop van alles heeft ie ook onze grond gevreesd. De gazon was zeer slecht doordat de bestrating erop stond. Dat was niet afgesproken in de prijs maar heeft ie toch gedaan, Samir zei dat ie alles nettjes wilde achterlaten. Ik zou best iets negatief over willen zeggen maar kan het niet bedenken. Iedereen die twijfelt zou ik Samir aanraden, goede overleg, snelle offerte, denkt mee en geeft zijn eigen mening. Topper


Terrasje

May 29, 2013 by Richard van Dalen

Samir heeft zijn klus zojuist afgerond bij ons en we zijn enorm tevreden. Samir is een toegankelijke professional en een harde werker. De stenen liggen keurig en er is voldoende en goed overleg geweest van tevoren.
Prijs is bovendien ook uitstekend. Absoluut aan te bevelen!!


Overgenomen van mMarktplaats

Feb 02, 2013 by Marktplaats

omvangrijk en divers tuin project in Beilen

Geplaatst door Van Zanen op 04 mrt. '12 | 3½ jaar actief op Marktplaats

Wij zijn zeer tevreden over Alfa Bestrating.
Opdracht: plaatsen drainage en dempen vijver met schoon zand (20m3) en bestraten vijver (27m2), afgraven voortuin (14m3) en deze bestraten t.b.v. auto (36m2), herbestrating terras (10m2) en plaatsen opsluitband oprit en tuin (30 mtr.) We hebben 3 offertes aangevraagd en alfa bestrating hanteert in ons beeld een gemiddelde prijs. Hoewel Alfa bestrating niet de goedkoopste was, hebben we voor dit bedrijf gekozen omdat er snel een duidelijke offerte lag, opgesplitst naar materiaal- en personeelskosten (vooraf is er zekerheid over wat het kost; niet meer en niet minder). Het project is 'turn key' uitgevoerd, waarbij Alfa Bestrating alles in de hand heeft genomen (bestellen stenen, graafmachine, af- en aanvoer van zand, afvoeren puin en bestratingsrestanten). Daarnaast vonden we het belangrijk dat we al in een vroeg stadium (voor de offerte) werden geadviseerd over het soort steen, het dempen van de vijver e.d. Verder zijn de mensen van Alfa bestrating tijdens het meerdaagse werk prettig in de omgang en beleefd. Verder is het opvallend dat Alfa bestrating de enige partij is die praat over garantie. We durven dit bedrijf met een gerust hart aan te bevelen.


overgenomen van marktplaats

Feb 02, 2013 by Marktplaats

Aanleggen tuinpad in Stadskanaal

Geplaatst door Michiel op 27 jun. '12 | 7½ jaar actief op Marktplaats

Voor de twee keer bestrating laten aanleggen en wederom is het resultaat naar voll tevredenheid. Dit keer een kleiner stuk, maar ook dat doet Alfa bestrating keurig.


overgenomen van marktplaats

Feb 02, 2013 by Marktplaats

Terras in Gasselternijveen

Geplaatst door Scheper op 27 jun. '12 | 3½ jaar actief op Marktplaats

We zijn zeer tevreden over ons nieuwe terras.
Wij bevelen Alfa Bestrating aan een ieder aan!


overgenomen van marktplaats

Feb 02, 2013 by Marktplaats

Nieuwe oprit aanleggen in Assen

Geplaatst door Erik op 30 nov. '12 | 7 jaar actief op Marktplaats

Toen wij de beslissing hebben genomen dat onze verzakte en minder mooie oprit vervangen moest worden, gingen wij op zoek naar een goede stratenmaker. Via een buurtgenote, dud mond-op-mondreclame kwamen we bij Alfa Bestrating terecht. Samir is ter plaatse komen kijken, en dezelfde avond hadden we zijn offerte al in de mailbox! Deze was heel keurig, en we zijn dan ook met Samir in zee gegaan om kort te zijn: alle gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen; de oprit ligt er prachtig strak in (ze zagen de stenen precies op maat i.p.v. knippen, dus het resultaat is veel strakker). Ook de nazorg is goed. De oprit ligt er heel netjes in, dit bedrijf durf ik gerust aan te bevelen!


Alfa Bestrating , USA 4.8 5.0 8 8 Ik was op zoek naar een stratenmaker ivm een uitbreiding van onze overkapping in de tuin. Ik heb via Google gezocht en bij 3 firma\'s een offerte opgevraagd. In mijn geval de eerst